Seniorikansalaisena olemisessa on hyvät ja huonot puolensa. Hyvä puoli on, että olet eläkkeellä, joten ei tarvitse työskennellä ja jos olet säästänyt viisaasti, käytössä olevat tulos riittävät, kunnes on aika mennä tapaamaan luojaasi. Huonona puolena, elämä voi olla melko tylsää siinä iässä.
Seniorikansalaisena olemisen ongelma on, että olet liian vanha tekemään asioita, jotka innostivat sinua nuorena ja hyvin harvat asiat lukuunottamatta bingoiltaa ja peli-iltaa tuntuvat senioriystävälliseltä. Näin oli tähän asti, mutta nyt olemme koonneet listan 47 senioriystävällisestä harrastuksesta, joita et tiennyt voivasi tehdä.Opettele olemaan perheen pelle

Jos olet seniori, niin on todennäköistä, että sinulla on nuoria lapsenlapsia joihin haluat tehdä vaikutuksen. Mikä olisikaan parempi tapa siihen, kuin opetella jonglööraamaan. Se ei ole ainoastaan loistava tapa viihdyttää lapsia, mutta tutkimusten mukaan se tekee hyvää myös sinulle.
Se on kuin kuntoharjoitus, joka ei tunnu kuntoharjoitukselta ja lisäksi se auttaa kehittämään kognitiivista ajattelua sekä parantaa keskittymiskykyä ja sen on todistavan helpottavan stressiä. Voit tehdä vaikutuksen lapsenlapsiin myös opettelemalla tekemään ilmapalloeläimiä, vaikkakaan emme tiedä onko siitä mitään hyötyä terveydelle.
The post 47 seniorikansalaiselle sopivaa harrastusta, jotka saavat unohtamaan bingoillat appeared first on Game Of Glam.

Written by

admin